Interiørveiledning

Hvorfor velge interiørveiledning:

Det er sikker mange som tenker, at det å rydde bort litt ting til foto og visning skal de alltids få til, for hvor vanskelig kan det være? Men det er ikke det det handler om. Det handler om hvordan boligen og boligens potensiale blir presentert på best mulig måte. Og når man har bodd i en bolig i mange år kan det være vanskelig å tenke hvordan ting burde plasseres. For vi kan alle være enige om at et vinsningshjem ikke et hjem man bor i. Det skal være tomt og åpnet, men allikevel personlig og lunt. Så hvordan skaper vi det? Hva skal vi fjerne? Kan ting lånes? Burde det kjøpes inn mat osv. til foto? Det er Finn annonsen som selger boligen, så her er det viktig at bilder skiller seg ut. Burde vi male? Dette er bare et av mange tusen spørsmål som jeg kan tenke meg at mange kan kjenne seg igjen i. 

Slik foregår det:

Interiørveiledning er en times veiledning der jeg går rundt med deg i boligen. Du tar notater av hva som skal fjernes, tilføyes og ryddes bort. Jeg vil underveis sende deg mail med bilder og inspirasjon til produkter du kan kjøpe og hvordan du kan style selv. Du får da en detaljert plan på alt som jeg mener er gode tips til å presentere boligen din på best mulig måte. Dette er en gylden mulighet til å shoppe litt nytt til ny bolig eller du kan låne møbler og interiør fra folk du kjenner. For det trenger ikke å koste en formue å style boligen til salg om du gjør alt selv. Så det viktigste her er at du selv legger ned tid for å få boligen mest mulig klar for foto.

Rekonsultasjon:

Reknosultasjon fungerer slik at jeg kommer tilbake til boligen din rett før foto og styler alt ferdig for deg. Men da er jeg avhengig av at alt er kjøpt inn og klargjort på forhånd.