Kundeprosjekter 2020

Prosjekt - Hagedesign

Jeg ble kontaktet av en familie som ønsket nye løsninger med soner på den store terrassen de hadde. De ønsket også forslag til pergola, utekjøkken, sitteområde og skjerming. Jeg startet med å tegne opp hagen og sammen jobbet vi oss frem til et resultat som kunden virkelig likte. De ønsket å gjøre en endel av byggejobben selv.  Så jeg får stadig tilsendt bilder av hvor fantastisk kult det har blitt. Gøy å hjelpe til og et veldig spennende prosjekt. 

Prosjekt

Hagedesign med måltilpassede løsinger

Venter på oppdaterte bilder fra kunden hvor ennå mer er ferdig. 

Prosjekt - "Furterommet"

Jeg ble kontaktet av et par som ønsket en bedre løsing på det ekstra gjesterommet de hadde. Pga lite kjøkken ønsket de mer skapplass. De ønsket også mer plass til bøker og mannen i hus skulle ha en gamling plass der inne så en gamingpult måtte passe inn. Han hadde et sterkt ønske om en knæsj orange farge på veggene, og hun var litt skeptisk til å ha mye av denne fargen. Jeg laget en løsning med grønne skaper som dempet veggen ned og sørget for både mye oppbevaring og plass til kontorpult. 

Gjesterom – bedre utnyttelse. Mer oppbavaring og gamingplass.

Prosjekt - Ny hage med japansk tema

Et ønske om en hage med japansk tema var det dette paret ønsket seg. De hadde akkurat gjort alt ferdig inne med renovering og kontaktet meg da de ønsket en plan og løsninger på hvordan de kunne skape sin drømmehage.

De skulle sette bort litt arbeid og gjøre litt selv. Dette var et prosjekt som skulle gå over tid, men de ønsket å ha en rød tråd og en plan. 

Hage – En god plan på hagen. Nytt design med japansk tema. Soner, utekjøkken, boblebad, sittegruppe og plenområde.

Venter på bilder med oppdatering på prosjektet

 

Prosjekt - Nytt hus med fargepalett

Nytt hus og mye valg som skal tas. Jeg ble kontaktet av en familie som ønsket en farge og materialplansje for det nye huset dems. De ønsket mye duse farger, blandet med litt trematerialer. 

Nytt hus – Denne familien ønsket en farge og materialplansje for hele det nye huset .

Har ennå ikke fått noen bilder av ferdig hus.