Kontakt

Mitt navn er Kathrine Haugholt, jeg er 28 år og bor på Nøtterøy. Jeg er utdannet Interiørkonsulent/boligstylist, grafisk designer og webdesigner. Jeg har jobbet for et av Oslos største stylingbyråer, Mainboligstyling. Dette har gjort at jeg har fått kompetanse og erfaring innen yrket og jeg har jobbet med over 100 meglere.
Jeg har pusset opp en leilighet og er nå i sluttfasen med totalrenovering av en enebolig på over 200 kvm. Dette gjør at jeg har kunnskap innen ting som enkelt kan fikses i en bolig og kreative løsninger.

Jeg bygger også endel møbler selv og tilpasser smarte løsninger for kunder. Det er dette jeg synes er spennende. Jeg sliter ofte med å finne møbler og løsninger som passer for meg, og dette har inspirert meg til å tenke kreativt. Jeg er en person som er energisk og elsker nye utfordringer. Jeg liker alt fra store til små prosjekter og hjelper deg med å skape ditt drømmehjem, slik at du kan selge for høyest mulig fortjeneste.

Det er ofte lurt å få en fagperson inn i huset ditt, for å komme med gode tips og råd når man skal selge. Man blir ganske blind selv og kan fort låse seg til personlige ting. I ny bolig kan man ha mange ideer og tanker, men kanskje ikke helt se løsningene. Da kan det hjelpe med en god prat og slik at vi sammen kan finne gode løsninger.

Det jeg liker best med denne jobben, er at jeg får lov til å besøke forskjellige og hjelpe deg med overgangen til ny bolig. Dette er en stor avgjørelse man gjør i livet, og jeg synes rett å slett det er helt fantastisk å få den æren av å gjøre det. Det å jobber med mennesker på en slik måte, er veldig spennende og lærerikt. Inget oppdrag er likt, og det er det jeg digger!