Kundeprosjekter

Kunde

Prosjekt

Kunden ønsket terrasse, med plass til masse folk, utekjøkken og pergola/gapahuk.

Her leverte jeg: 3D-tegninger, materialplan

Prosjekt

Kunden ønsket harmoni i hagen med utestue som kunne skape en koselig atmosfære hjemme hos dem. De ville skape en sone mellom plattingene og rett å slett ha en hage med mye glede og utnytte den på en måte som møtte alle deres ønsker. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger, materialplan

Prosjekt

Kunden ønsket pergola med pizzaovn i hagen og var åpen for innspill på hvordan de skulle skape en oase på resten av plassen. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger, materialplan

Prosjekt

Kunden hadde liten entre og gang. De ønsket mer oppbevaring i både entre og gang og en klar skille mellom gang og spisestue. De ønsket også ny fargepalett og spiler på veggen i stuen 

Her leverte jeg: 3D-tegninger, fargeplan

Prosjekt

Kunden ønsket å fornye huset og gjøre det litt mer funksjonelt i stue/kjøkken/spisestue delen. De ønsket også å åpne noen vegger, skape nye soner med nye farger. Nytt kjøkken og ny peis. Fargene skulle fortsette ned i entreen og trappen for å binde det hele litt sammen. De savnet den lune følelsen i huset. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger, farge og material plan, moodbord

Prosjekt

Kunden hadde et stort ønske om å bygge om store deler av 1. etg og tilpasse den til deres behov. De ønsket stor gang, med ny trapp opp til 2. etg., mye oppbevaring og et lite toalett i 1. etg. De ønsket å lukke vegg inn til stue, lage ny tv-stue der med tømmervegg og åpne opp resten til en stor/stue spisestue med et stor kjøkken med øy og plass til fire stoler. 

Her leverte jeg: 3D-tegninger, farge og material plan, moodbord

Prosjekt

Jeg ble kontaktet av en familie som ønsket nye løsninger med soner på den store terrassen de hadde. De ønsket også forslag til pergola, utekjøkken, sitteområde og skjerming. Jeg startet med å tegne opp hagen og sammen jobbet vi oss frem til et resultat som kunden virkelig likte. De ønsket å gjøre en endel av byggejobben selv.  Så jeg får stadig tilsendt bilder av hvor fantastisk kult det har blitt. Gøy å hjelpe til og et veldig spennende prosjekt. 

Her leverte jeg: Ny plan til uteområdet med nye forslag og 2D tegninger

Prosjekt

Jeg ble kontaktet av et par som ønsket en bedre løsing på det ekstra gjesterommet de hadde. Pga lite kjøkken ønsket de mer skapplass. De ønsket også mer plass til bøker og mannen i hus skulle ha en gamling plass der inne så en gamingpult måtte passe inn. Han hadde et sterkt ønske om en knæsj orange farge på veggene, og hun var litt skeptisk til å ha mye av denne fargen. Jeg laget en løsning med grønne skaper som dempet veggen ned og sørget for både mye oppbevaring og plass til kontorpult. 

Her leverte jeg: 2D-tegning med romløsning. Farge og material plan. 

Prosjekt

Et ønske om en hage med japansk tema var det dette paret ønsket seg. De hadde akkurat gjort alt ferdig inne med renovering og kontaktet meg da de ønsket en plan og løsninger på hvordan de kunne skape sin drømmehage.

De skulle sette bort litt arbeid og gjøre litt selv. Dette var et prosjekt som skulle gå over tid, men de ønsket å ha en rød tråd og en plan. 

Her leverte jeg: 2D-tegning med forslag til løsning i  hagen

Prosjekt

ytt hus og mye valg som skal tas. Jeg ble kontaktet av en familie som ønsket en farge og materialplansje for det nye huset deres. De ønsket mye duse farger, blandet med litt trematerialer. 

Her leverte jeg: Rød tråd og fargevalg i ny bolig